You are not logged in.

Reply

Dear visitor, welcome to SPRINKLER TALK FORUM - You Got Questions, We've Got Answers. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Attention: The last reply to this post was 409 days ago. The thread may already be out of date. Please consider creating a new thread.

Message information
Message
Settings
Automatically converts internet addresses into links by adding [url] and [/url] around them.
Smiley code in your message such as :) is automatically displayed as image.
You can use BBCode to format your message, if this option is enabled.
Security measure

Please enter the letters that are shown in the picture below (without spaces, and upper or lower case can be used).

The first post

Tuesday, May 28th 2019, 7:27am

by irahajjar@gmail.com

Sprinkle system zoning issue

I have 14 zone sprinkle system. This year after I open the system after winterizing, i noticed 6 of the zone are working well however the rest are not working.
I measure the voltage at the controller and for the working 6 zones the voltage is 24 volts when it is on, but for the remaining zones (not working ) the voltage is 25 to 27 volts in on and off position. Can anyone help diagnose the problem.

Thank you in advance.